Servis MA-PIKO

Pravi servis za Biodom 27
MA-PIKO, servis za Biodom 27
Ko je leto naokoli, ali za redni servis najbolj primeren čas, je pametno in koristno za denarnico, če pokličemo serviserja. Najraje seveda pokličemo preverjenega, ker je tako večja verjetnost, da bomo z opravljenim servisom zadovoljni. Namesto Timiko d.o.o., sem tokrat torej raje poklical MA-PIKO servis. Za ta servis peči na pelete sem se odločil, ker sem imel z njim dobre izkušnje, pa čeprav letnega servisa na moji peči Biodom 27 še ni opravljal.
Zamenjano tesnilo za peč na pelete Biodom 27
Tesnilo pokrova Biodom 27


Ob čiščenju je g. Piotr ugotovil, da peč deluje tako kot je treba in da ni nobene potrebe po spremembi nastavitev parametrov. Ker pa je tesnilo pokrova peči Biodom 27 puščalo, je starega zamenjal z novim, ki bi moral svojo funkcijo opravljati kar nekaj časa.
Račun za celoten servis peči na pelete Biodom 27? 65€
Reference? Moja Biodom 27 deluje tako kot je treba, kakor je delovala že pred njegovim prihodom ;-). 
Boljšo izkušnjo pa je imel moj prijatelj, pri katerega kotlu na pelete Biodom 27, se je, vse od nakupa v letu 2009,  v gorilni posodi nabirala žlindra. Serviserji podjetja Timiko d.o.o. so mu zamenjali že skoraj vse glavne dele in za žlindro krivili pelete. G. Piotr iz podjetja MA-PIKO, je opravil redni servis in v sklopu tega preveril delovanje peči na pelete Biodom 27. Po nastavitvi parametrov peč prvič deluje tako, kot je treba (in trikrat potrkam po najbližjem peletku).

V kolikor imate sami dobre izkušnje s katerim od serviserjev, nam prosim sporočite na  biodom27blog@gmail.com. Hvala.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Cenik Timiko d.o.o. za Biodom 27

Vžigalna svečka Biodom 27

Pooblaščeni servisi podjetja Biodom 27