Servis Biodom 27 by TIMIKO d.o.o. ;-)

Poročilo o rednem pregledu kotla na pelete Biodom 27
 V mesecu septembru je končno napočil čas, ko sem našemu kotlu na pelete namenil redni letni servis. Po nekaj opravljenih klicih, sem se letos odločil za uslugo že omenjenega podjetja TIMIKO d.o.o.. Obljubljali so temeljito čiščenje kotla po ceni 59 € in tako je tudi bilo. Srečal sem se z že videnim, zelo prijaznim  serviserjem, ki je prejšnja leta opravljal storitve pri podjetju Gipo d.o.o., ki je bilo pooblaščeno za montažo in servisiranje kotlov na pelete Biodom 27.
Obloge pred čiščenjem
Čiščenje je bilo temeljito in je trajalo približno eno uro. Računati morate na to, da
bo po čiščenju ostalo nekaj sledi čiščenja (serviser pač čisti kotel, ne bo pa čistil tal okoli kotla po čiščenju). Priporočljivo je tudi, da imate v bližini električno vtičnico (za priklop sesalca) in posodo z vodo ali cev z vodo. Urejen naj bo tudi odtok umazane vode ob čiščenju.
Priznati moram, da sem videl že kar nekaj čiščenj, vendar tako temeljitega še ne. Prvič sem namreč videl čiščenje ventilatorja dimnih plinov, ki je bil po "obdelavi" kot nov. 
Neobnovljen alu lepilni trak po servisu podjetja Timiko d.o.o.
Pripombe? 

Serviser bi za seboj lahko počistil smeti (rokavice, ostanke lepilnega traku z dimne cevi). Lepo bi tudi bilo, ko bi, zaradi čiščenja dimne cevi odstranjen aluminijast lepilni trak, po opravljenem delu nadomestil z novim (to sem opazil šele po njegovem odhodu, zato bom "za kazen" to storil sam).

Naslednje leto morda pride na vrsto eden od preostalih servisov (nekateri so pooblaščeni servisi podjetja Biodom 27 d.o.o.).

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Cenik Timiko d.o.o. za Biodom 27

Vžigalna svečka Biodom 27

Pooblaščeni servisi podjetja Biodom 27