Čas za servis?

Iskanje servisa za peč na pelete
Konec poletja je primeren čas tudi za klic serviserja, ki naj bi pripravil peč na zimsko delovanje v bolj ali manj težavnih razmerah. Klic serviserja v zimskem času ni ravno najbolj pametna zadeva, vsaj kar se rednega servisiranja tiče. 
Marsikdo v iskanju serviserja tava v temi, saj je brez napotkov ali priporočil težko izbrati pravega. Ob tem tudi izbira pooblaščenega serviserja ni nujno pravi recept za izbiro zanesljivega in poštenega serviserja. Včasih nam pomaga priporočilo prijatelja, drugič pa smo veseli že, če se nas serviser usmili in pride v dogovorjenem času oziroma čim prej, če nas v to prisili kurilna sezona na vrhuncu, združena z nam neznano okvaro naše peči na pelete Biodom 27 (ali katerekoli druge). 
Sam sem na žalost imel tako negativno izkušnjo z izbiro prvega serviserja, ki ni bil pooblaščen, kot pozitivno z izbiro pooblaščenega serviserja, ki je zadevo spravil v red. Žal je morda zaspal na lovorikah, saj mi je pred koncem kurilne sezone dvakrat obljubil klic pred prihodom v roku sedmih dni, pa tega ni storil. Ker zadeva ni bila nujna, ga v tretje nisem poklical. Bo morda prišel, če mu priskrbim še dve stranki ali je bolje obrniti se na drugega pooblaščenega serviserja?

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vžigalna svečka Biodom 27

Cenik Timiko d.o.o. za Biodom 27